Βαθμολογία

«Δεν φτάνουν 45 λεπτά για να κερδίσεις»

Σταθερότητα, συνέπεια και καλή απόδοση για περισσότερα από 45 λεπτά ψάχνει η Τσέλσι, όπως ανέφερε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Πόρτο στο «Ντραγκάο» για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.  

«Τα εκτός έδρας ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντοτε δύσκολα. Η Πόρτο είναι μεγάλη ομάδα και θέλει τη νίκη, όμως ξέρει ότι παρά τα δικά μας αποτελέσματα στην Αγγλία, δεν είμαστε αδύναμη ομάδα. Συνήθως δεν φτάνουν 45 λεπτά για να κερδίσεις σε ένα παιχνίδι και πρέπει να παίζεις καλά σε μεγαλύτερη διάρκεια ενός αγώνα... Για να καταφέρεις να είσαι ανίκητος πρέπει να επιδεικνύεις σταθερότητα» ήταν τα λόγια του «special one», ενώ, από την πλευρά του, ο Σεσκ Φάμπρεγας δήλωσε:

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν είμαστε μωρά, πρέπει να φροντίσουμε ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και αρχής γενομένης από αύριο στο ματς με την Πόρτο πρέπει να πάρουμε τη νίκη και να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι απ' ότι το έχουμε κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να το δείχνουμε και στο γήπεδο».