Βαθμολογία

Γράφας: «Δεν πρέπει να χαιρόμαστε»

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Β' Εθνική φέτος ο ΑΟΧ, ο οποίος τη Δευτέρα (28/9) επιβλήθηκε του Εργοτέλη με 1-0. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Θωμάς Γράφας ήταν μεν ικανοποιημένος, αλλά έσπευσε αμέσως να ξεκαθαρίσει πως για να υπάρχει ανάλογη συνέχεια χρειάζεται δουλειά.

Αρχικά είπε: «Σίγουρα ήταν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Εργοτέλης. Ξέραμε ότι το παιχνίδι δεν θα ήταν εύκολο γιατί οι ομάδες δεν είναι έτοιμες. Θεωρώ ότι ούτε η δική μας ομάδα είναι έτοιμη και είναι δύσκολο για όλους να είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα. Αυτό που κρατάμε εμείς είναι την προσπάθεια των παιδιών, την πάρα πολύ καλή τακτική συμπεριφορά τους και τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια για αυτό.

Είχαμε πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία και δεν αφήσαμε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, ενώ μετά το γκολ πήγαμε στην λογική να βάλουμε τρία αμυντικά χαφ για να διασφαλίσουμε το πολύτιμο προβάδισμα που είχαμε πάρει. Εμείς φεύγουμε από εδώ με τους τρεις πόντους και τίποτε άλλο.

Έχει πολύ πορεία το πρωτάθλημα, πάρα πολλή δουλειά και δεν πρέπει να χαιρόμαστε, αυτή η χαρά για τη νίκη τελείωσε τώρα. Σίγουρα οι στόχοι είναι υψηλοί για την ομάδα, αλλά κανείς στην πρώτη αγωνιστική δεν πήρε τίποτε, ούτε έχασε κάτι. Εμείς σκύβουμε τα κεφάλια και κοιτάζουμε από τώρα το επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Ναι, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι με μια καλή ομάδα. Θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι, όπως ήταν και σήμερα η ομάδα».