Βαθμολογία

Γεωργιάδης: «Να διαχειριζόμαστε καλύτερα τέτοια ματς»

Μία ακόμα εντός έδρας ήττα γνώρισε η Βέροια, που μετά τον ΠΑΟΚ, έχασε και από την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να εξακολουθεί να αγνοεί τη χαρά της νίκης στο «σπίτι» της.

Η ομάδα της Ημαθίας δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το προβάδισμά της και ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε πως θα πρέπει να γίνεται καλύτερη διαχείριση σε τέτοια παιχνίδια.

Στάθηκε παράλληλα στην παρουσία των φίλων της Ένωσης, που έδωσαν βροντερό παρών, όπως είχαν κάνει και αυτοί του έτερου «Δικεφάλου». Γεγονός που τον ανάγκασε να σχολιάσει πως για δεύτερη φορά η Βέροια αγωνίζεται εντός, αλλά ουσιαστικά είναι σαν να παίζει εκτός έδρας.

«Είχαμε απέναντί μας μια μεγάλη ομάδα και ήμασταν ανταγωνιστικοί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Παρουσιαστήκαμε καλά οργανωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ, αλλά από δικό μας λάθος δεχθήκαμε την ισοφάριση με την έναρξη της επανάληψης», είπε αρχικά.

«Η ΑΕΚ με την πίεση του κόσμου της προσπάθησε στο δεύτερο μέρος αλλά δεν κατάφερε να κάνει ιδιαίτερες ευκαιρίες, ενώ το γκολ που σημείωσε ήταν από στημένη φάση. Θα πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα τέτοια ματς, αλλά σίγουρα χρειάζεται και τύχη για να μπορέσεις να νικήσεις μια μεγάλη ομάδα», πρόσθεσε.

Για την παθητική αμυντική συμπεριφορά της Βέροιας, είπε: «Γνωρίζαμε από πριν ότι η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς χειριστές της μπάλας και ότι θα μας πιέσει αρκετά. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε απουσίες στη μεσαία γραμμή και δεν είχαμε τις λύσεις για να αλλάξουμε κάτι, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να κρατήσουμε τη μπάλα όπως θα θέλαμε».

Όσο για το τέλος, εξέφρασε το παράπονό του τονίζοντας πως «δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πάντως ότι είναι το δεύτερο συνεχόμενο ματς στο γήπεδό μας που νοιώθουμε ότι παίζουμε εκτός έδρας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί».