Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Είμαστε στο σωστό δρόμο»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε τις ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο, αλλά ο Αγροττικός Αστέρας άντεξε στην πίεση και το τελικό 0-0 ήταν αναπόφευκτο.

Παρότι η νίκη δεν ήρθε, ο Σάκης Θεοδοσιάδης έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο και εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ΑΣΑ είναι στο σωστό δρόμο.

Εκτίμησε πως η ομάδα του θα παρουσιάζεται βελτιωμένη από παιχνίδι σε παιχνίδι, ενώ ευχήθηκε υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά και καλή επιτυχία στο συγκρότημα του Παναγιώτη Διλμπέρτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου: «Θα ξεκινήσω, λέγοντας για όλους τους ποδοσφαιριστές των ομάδων, καλή χρονιά, υγεία πάνω απ’ όλα σε όλους τους αθλητές που αγωνίζονται. Όρθιοι να μπαίνουν και όρθιοι να βγαίνουν από το γήπεδο. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, πέρα από τις ιδιαιτερότητες που έχουν πάντα οι πρεμιέρες, θεωρώ ότι προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο στην πρεμιέρα που έχει υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.

Θεωρώ σα γενική εικόνα, ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά στις απαιτήσεις του 90λεπτου. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Θα έλεγα ότι παρόλο που ο αντίπαλος μας περίμενε στο μισό γήπεδο, είχαμε την υπομονή και την κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις (όχι καθαρές ευκαιρίες), αλλά θεωρώ ότι μέσω της υπομονής ήρθε και η μεγάλη φάση του 2ου ημιχρόνου που θα μπορούσε να μας δώσει τους τρεις βαθμούς.

Πραγματικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά διότι προσπαθήσανε πολύ και θα έλεγα ότι σαν αντίπαλος, πέραν από τον Αγροτικό Αστέρα ήταν και ο αγωνιστικός χώρος. Είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει με την μπάλα κάτω και ίσως αυτό το γεγονός να επηρέασε και τον αντίπαλο, για να είμαι δίκαιος. Δε στεκόμαστε στο σημερινό αποτέλεσμα. Ένα παιχνίδι, όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, δεν το χάνεις και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Σίγουρα όλες οι ομάδες βρίσκονται στο πρώτο στάδιο των παιχνιδιών.

Είμαστε στο σωστό δρόμο και πιστεύω παιχνίδι με παιχνίδι να υπάρχει βελτίωση και θα αρχίσουμε να αποκτούμε διάρκεια ώστε να παίρνουνε και νικηφόρα αποτελέσματα. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ στο φίλο μου τον Παναγιώτη (σ.σ. Διλμπέρη), καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Εύχομαι τα καλύτερα σε έναν συνάδελφο που δουλεύει σωστά και μεθοδικά.

Ο Αστέρας είναι μία οργανωμένη ομάδα και τους εύχομαι τα καλύτερα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Να ευχαριστήσω και τον κόσμο που για πρώτο παιχνίδι στήριξε την προσπάθεια των παιχτών και πραγματικά τον θέλουμε κοντά στην ομάδα στο δύσκολο μαραθώνιο που έχουμε μπροστά μας. Σίγουρα θα υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και χρειάζεται υπομονή και επιμονή, ώστε μέσα από την εργατικότητα και τη δουλειά να γίνουν όλα».