Βαθμολογία

«Φταίει το επίπεδο της Πρέμιερ για την Ευρώπη»

Η ενέργεια που καταβάλλουν κάθε Σαββατοκύριακο οι μεγάλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, λόγω της ποιότητας του πρωταθλήματος και του ότι δεν μπορεί κανείς να θεωρήσει κανένα παιχνίδι εύκολο είναι η αιτία των αποτυχιών των αγγλικών συλλόγων στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον Λουίς Φαν Χάαλ.  

«Πάντα είναι δύσκολα τα ματς στην Πρέμιερ Λιγκ και μετά έχουμε και τα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα. Είναι μεγάλη η διαφορά του πρωταθλήματός μας με την υπόλοιπη Ευρώπη. Είναι πολύ δύσκολη η σεζόν, δεν μπορεί να μιλήσεις για εύκολα παιχνίδια και οι ποδοσφαιριστές δίνουν τα πάντα κάθε Σαββατοκύριακο, εξαντλούν κάθε ενέργεια που έχουν κι έπειτα έρχονται πολύ δύσκολα ματς μεσοβδόμαδα, έπειτα από μόλις λίγες μέρες.

Γι' αυτό και πολλές φορές είναι αναγκαστικό να κάνεις rotation αν θέλεις να έχει κάποια φρεσκάδα η ομάδα σου. Στην υπόλοιπη Ευρώπη, θέλουν να εμφανίζονται δυνατοί απέναντί μας και πολλές φορές δεν έχει χρειαστεί να παίξουν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους στο πρωτάθλημά τους, γιατί εκεί είναι διαφορετικά» είπε ο Λουίς Φαν Χάαλ.