Βαθμολογία

Εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Λαγός

Εντύπωση προκάλεσε ο αποκλεισμός του Τάσου Λαγού από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο (27/9, 16.00) παιχνίδι με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο.

Ο Έλληνας μέσος δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, όμως ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για το ματς της 5ης αγωνιστικής και ο λόγος είναι το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέστη ο 23χρονος άσος.

Συγκεκριμένα ο Λαγός ευθύνεται για τον τραυματισμό του Νίνη, ο οποίος υπέστη κάκωση και τέθηκε εκτός πλάνων για την αναμέτρηση. Ο συμπαίκτης του μάλιστα διαμαρτυρήθηκε έντονα, όπως και ο βοηθός του Αναστασίου, Στιβ Ρούτερ, με τον Λαγό πάνω στα νεύρα του να αντιμιλάει στον Άγγλο.

Την Παρασκευή (26/9) ο Λαγός εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη μπροστά σε όλη την ομάδα από τον Νίνη, όχι όμως και από τον Ρούτερ. Μάλιστα ο Αναστασίου τον ρώτησε αν πρέπει να ζητήσει συγγνώμη μόνο από τον συμπαίκτη του, με τον Λαγό να απαντάει: «για ποιο άλλο πράγμα να ζητήσω». Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός φρόντισε να του στείλει το μήνυμα ότι δεν δέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορές