Βαθμολογία

«Έχουμε λιγότερες ήττες από Τσέλσι, Σίτι και Άρσεναλ»

Μετά τη νίκη (3-2) της Λίβερπουλ επί της Βίλα, ο Μπρένταν Ρότζερς απάντησε στην αρνητική κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ομάδα του έχει λιγότερες ήττες από τις Τσέλσι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι. «Ο Στάριτζ έκανε τη διαφορά» το σχόλιό του για το ματς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Λίβερπουλ:

«Η μόνη μας απογοήτευση σήμερα είναι τα δύο εύκολα γκολ που δεχθήκαμε. Και τα δύο προήλθαν από λάθη. Ευτυχώς στην επίθεση οι δύο Ντάνιελ ήταν εξαιρετικοί. Ο Στάριτζ έδειξε τι μας έλειψε για πάνω από έναν χρόνο. Κάνει την διαφορά, βοηθάει την ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Τα τελειώματά του ήταν τέλεια και ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος. Τα γκολ του έκαναν την διαφορά.

Κυριαρχεί μια υστερία στον σύλλογο. Είτε την αξίζεις είτε όχι, η κριτική είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Αυτό που με έχει εκπλήξει είναι ότι έχουμε χάσει λιγότερα παιχνίδια από την Μάντσεστερ Σίτι, την Τσέλσι και την Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις. Έχουμε χάσει 1-2.

Δεν υπάρχει σταθερότητα στους παίκτες που αγωνίζονται και αυτό μας κάνει πιο ισχυρούς. Ξέρουμε ότι περιμένουμε κάποιους μεγάλους παίκτες να επιστρέψουν. Σήμερα έδωσαν τα πάντα όσοι αγωνίστηκαν και είμαι υπερήφανος γι' αυτούς. Κάναμε μια δημιουργική και δυναμική εμφάνιση σήμερα».