Βαθμολογία

Παπουτσάκης: «Θα πετύχουμε τον στόχο μας ως οικογένεια»

Hμέρα αγιασμού ήταν το Σάββατο (26/9) για τον Εργοτέλη και την τελετή έκανε ο πάτερ Μιχάλης στις εγκαταστάσεις του Παγκρήτιου, με το «παρών» να δίνουν σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και η διοίκηση των Ηρακλειωτών.

Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος της κρητικής ΠΑΕ Δημήτρης Παπουτσάκης μίλησε στους παίκτες, για να τους τονίσει ότι ο στόχος είναι η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα και να τους εκφράσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης στις ικανότητές τους.

«Πριν λίγο καιρό δεν γνωρίζαμε αν θα κατέβουμε στο πρωτάθλημα, ωστόσο εμείς είμαστε εδώ. Φέτος αναμένεται να έχουμε μία ιδιαίτερη χρονιά στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, όμως όλοι μαζί ως οικογένεια θα πορευτούμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Να επιστρέψει ο Εργοτέλης στη Σούπερ Λιγκ. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα παίζουμε για τη νίκη. Βήμα βήμα θα τα καταφέρουμε. Εμείς ως διοίκηση θα είμαστε δίπλα σας και προσπαθούμε για το καλύτερο», ανέφερε ο Δ. Παπουτσάκης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Γιάννης Δασκαλάκης ευχήθηκε σε όλη την ομάδα υγεία και μόνο επιτυχίες τη νέα σεζόν, για να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του Γιάσμινκο Βέλιτς μόνο τη νίκη στο δευτεριάτικο (28/9) εντός έδρας ματς με τα Χανιά.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, το πρόγραμμα περιελάμβανε πάσινγκ γκέιμ, ασκήσεις συναρμογής, ταχύτητες αντίδρασης και στημένες φάσεις, ενώ η προετοιμασία εν όψει ΑΟΧ θα ολοκληρωθεί με την κυριακάτικη (27/9) προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 17:30.