Βαθμολογία

Σκρτελ: «Μου θύμισε ο πατέρας μου τα 300 ματς»!

Αν δεν είχε και τον πατέρα του να μετράει, ο Μάρτιν Σκρτελ θα ξεχνούσε το επίτευγμα της συμπλήρωσης 300 συμμετοχών με τη Λίβερπουλ στο πρόσφατο παιχνίδι με την Καρλάιλ για το Λιγκ Καπ.  

Ο Σλοβάκος αμυντικός των «κόκκινων» έπιασε την 300άρα το βράδυ της Τετάρτης στο παιχνίδι που η ομάδα του Ρότζερς χρειάστηκε τα πέναλτι για να πάρει την πρόκριση στον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ και τουλάχιστον συνδύασε με θετικό αποτέλεσμα την προσωπική του επιτυχία.

«Ήξερα πριν από το ματς με την Καρλάιλ ότι είχαν 290κάτι συμμετοχές, αλλά ο πατέρας μου ήταν εκείνος που μου το θύμισε γιατί πάντοτε προσέχει και κοιτάει αυτά τα στοιχεία. Είμαι περήφανος που συμπλήρωσα 300 εμφανίσεις με τη Λίβερπουλ γιατί δεν είναι κάτι που το πετυχαίνεις εύκολα. Χρειάστηκα οχτώ χρόνια για να το κάνω και όταν έχεις παίξει 300 ματς σε τόσο μεγάλο σύλλογο, σημαίνει ότι κάθε χρόνο παίζεις περί τα 40 ματς και είναι κάτι πολύ ζόρικο. Μακάρι ο αριθμός να αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Όταν έχεις παίξει σε 300 παιχνίδι είναι λογικό να έχεις πολύ καλές και πολύ κακές στιγμές. Δεν γίνεται όλα να είναι όμορφα και δεν γίνεται να παίζεις συνεχώς στο τοπ επίπεδο. Αν έπρεπε να ξεχωρίσω μια καλή στιγμή, θα ήταν το Λιγκ Καπ που πήρα με την ομάδα το 2012 γιατί είναι ένας τίτλος. Έχω όμως γενικά πολλές καλές αναμνήσεις, ειδικά κάποιες χρονιές που διεκδικήσαμε τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ» είπε χαρακτηριστικά ο Σκρτελ.