Βαθμολογία

Μονκ: «Θα αντιδράσουμε»

Αισιόδοξος πως η Σουόνσι θα επιστρέψει στις νίκες είναι ο Γκάρι Μονκ, που δήλωσε πως η ομάδα του έπαιξε καλύτερα από την Χαλ και έπρεπε να προκριθεί στο Λιγκ Καπ.

«Πάντα αντιδρούμε καλά όταν έχουμε πισωγυρίσματα. Τα πήγαμε καλά κόντρα στην Έβερτον το περασμένο σαββατοκύριακο και πιστεύω πως ήταν ένας καλός βαθμός, ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Έχουμε μία ήττα απ' όταν επιστρέψαμε από την προετοιμασία και παίζουμε καλά. Η προσπάθεια που κάνουμε μας δίνει καλές ευκαιρίες.

Με την Χαλ ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Κάναμε καλές εμφανίσεις εκτός από το ματς με την Γουότφορντ και θέλω να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία, αλλά και την ίδια αποφασιστικότητα που δείχνουμε τώρα» σχολίασε για την δική του ομάδα και αναφέρθηκε στο ματς με την Σαουθάμπτον:

«Δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα ή ότι δεν τα πάει καλά. Διαφωνώ με αυτό. Απλώς επειδή ξεκίνησαν καλά στην περσινή σεζόν οι προσδοκίες είναι υψηλότερες. Όπως και για εμάς. Περιμένουν από σένα να κερδίσεις κάθε παιχνίδι». Οι «κύκνοι» μετρούν δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία τους παιχνίδια.