Βαθμολογία

Η ΑΕΛ είναι η πιο «βαριά» ομάδα στην κατηγορία

Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο προπονητής της Λαμίας, Σούλης Παπαδόπουλος, με αφορμή την αναμέτρηση με την ΑΕΛ για την πρεμιέρα της Football League. Αποσπάσματα από όσα είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος:

«Εμείς έχουμε την τύχη τώρα που ξεκινάει το πρωτάθλημα να παίζουμε με μια ομάδα την ΑΕΛ που εγώ ειδικά της έχω πολύ μεγάλο σεβασμό. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως και άλλες στην κατηγορία και θα παίξουμε σε ένα καταπληκτικό γήπεδο με πάρα πολύ κόσμο που θα προσπαθήσει να μας κάνει τη ζωή δύσκολη. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους της Λαμίας, είναι ότι και εγώ και οι ποδοσφαιριστές μας θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είτε παίζουμε με την ΑΕΛ που για μένα είναι η πιο «βαριά» ομάδα στην κατηγορία είτε με οποιαδήποτε άλλη που δεν θα έχει ούτε έναν βαθμό και γενικά τα πρώτα παιχνίδια είναι με ομάδες που έχουν παίξει σε Super League και στην Ευρώπη και έχουν στόχο την άνοδο, γιατί όλες οι ομάδες στη β΄ εθνική έχουν στόχο την άνοδο. Αυτό που πρέπει να κρίνει εμάς σε κάθε παιχνίδι είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο για μας αλλά θα είναι εξίσου δύσκολο και για την ΑΕΛ. Δεν στέκομαι ούτε σε τιμωρίες που έχουμε 2 παιδιά, ούτε σε τραυματισμούς αν έχουμε ούτε σε τίποτα απλά να είμαστε προετοιμασμένοι και σωματικά αλλά και στο μυαλό μας ότι είναι μια έδρα που θα μας δυσκολέψει πάρα πολλά όπως και όλες οι έδρες τις Football League, είτε παίζεις μέσα στο γήπεδο σου είπε εκτός όλοι οι αγώνες δίνουν 3 βαθμούς. Εμείς θα πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό της εκτός από την άνοδο και έτσι πρέπει να είναι αυτές οι ομάδες, από κει και πέρα πρέπει να κοιτάμε τη δικιά μας ομάδα, τους δικούς μας παίκτες και αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα δίνει σε κάθε παιχνίδι τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Και οι δικοί μας φίλαθλοι που είναι πάρα πολύ και εκδηλωτικοί θα είναι περήφανοι για αυτή την ομάδα. Και να ξέρετε ότι όποιος δεν ματώνει τη φανέλα δεν έχει θέση στην ομάδα. Και δεν εννοώ να σκοτωθούμε αλλά να την ιδρώνουμε να προσπαθούμε και να τιμάμε το σήμα που φοράμε είτε είναι αγώνας είτε προπόνηση. Αυτή είναι η δικιά μου φιλοσοφία και έτσι θα συνεχίσουμε.
Να έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων υγεία γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, αν είναι δυνατόν να μην έχουμε κανέναν τραυματισμό.»

Για το αν δέχεται πίεση από κάπου: «Εγώ αν δεν έχω πίεση δεν μπορώ να ζήσω. Όμως δεν έχω καμιά πίεση. Απλά όλοι οι άνθρωποι που είναι στην ομάδα πρέπει να βοηθήσουν. Όχι εμένα και εγώ να μην είμαι θα είναι κάποιος άλλος και μετά κάποιος άλλος, το ζητούμενο είναι να μην φύγει κάποιος "άλλος". Εμένα μου αρέσει να παίξω στη Λάρισα σε ένα δυνατό γήπεδο με πολύ κόσμο, τι να θέλω να παίζω με ομάδες με 100 φιλάθλους. Μ' αρέσει που εδώ μέσα θα παίζουμε με 2000-3000 κόσμο, που η Λαμία μπορεί να μαζέψει και το έχει αποδείξει και να σε πιέζει να κερδίσεις, αλλιώς θα παίζαμε στα σπίτια μας, ή στις γειτονιές μας. Για μένα άγχος δεν έχουν μόνο οι πεθαμένοι, το ίδιο λέω και στους ποδοσφαιριστές μου.»