Βαθμολογία

Πήρε και επίσημα το «οκ» η Ζάκυνθος

Για δικαίωση έκαναν λόγο από την πλευρά της Ζακύνθου την Τετάρτη (23/9), με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, που πήρε και επίσημη μορφή την Πέμπτη (24/9), να επιβεβαιώνει τελικά τους ισχυρισμούς των νησιωτών.

Η ομάδα του Ιονίου πελάγους αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα 25 δελτία ποδοσφαιριστών, τα οποία η ΕΠΟ δεν είχε εκδώσει λόγω εκπρόθεσμης καταβολής των παραβολών, ωστόσο στο στρατόπεδο των «κυανοκίτρινων» δεν ανησυχούσαν για την έκβαση της υπόθεσης με τον Στέλιο Γούναρη να δηλώνει σίγουρος πως το θέμα θα τακτοποιηθεί.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ συνεδρίασε λοιπόν για τη συγκεκριμένη υπόθεση και αποφάσισε την άμεση έκδοση των δελτίων. Αυτό σημαίνει ότι η Ζάκυνθος δικαιώθηκε και τυπικά και πλέον τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές μπορούν απερίσπαστοι να επικεντρωθούν στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα αρχής γενομένης από την πρεμιέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή (27/9, 15.00) στη Ριζούπολη. Αναλυτικά η απόφαση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ συνεκδίκασε α) την από 17/9/2015 (αριθμό πρωτ. ΕΠΟ 27548/17.9.2015) έφεση της εκκαλούσας ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ  κατά της υπ’ αριθμ. 99/2015 αποφάσεως της ΕΙΜ/ΕΠΟ β) την από 19/9/2015 πρόσθετη παρέμβαση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) υπέρ της εκκαλούσας και γ) την πρόσθετη παρέμβαση της Ένωσης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής Κατηγορίας  (FOOTBALL LEAGUE ), υπέρ της εκκαλούσας.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την έφεση  και τις πρόσθετες παρεμβάσεις. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη υπ’ αριθμ. 99/2015 απόφαση της ΕΙΜ/ΕΠΟ. Κρατεί και δικάζει την υπόθεση. Δέχεται τις από 31/8/2015 αιτήσεις μεταβολών ως εμπροθέσμως υποβληθείσες, ώστε να εκδοθούν και χορηγηθούν τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητος, για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, στους παρακάτω επαγγελματίες ποδοσφαιριστές: Πέττα Ραφαήλ, Αναστασιάδη Δημήτριο, Τατταρίδη Παναγιώτη, Βοσνακίδη Δημήτριο, Zairi Jaouad, Nazim David, Lally Amrai Singh, Meddour Allad, Vulka Olsi, Παλαμπάνη Δημήτριο, Δόντσο Βασίλειο, Κοβάτση Δημήτριο, Σάμαρη Θεόφιλο, Ορφανίδη Λάζαρο, Τσαραούση Δημήτριο, Μπακατσέλο Αθανάσιο, Γεράνιο Στέφανο, Μυλιόρδο Παναγιώτη, Γραικό Θωμά, Πεχλιβανόπουλο Ιωάννη, Κάρδαρη Κωνσταντίνο, Καραμαλίκη Ευστάθιο και Ζέλιο  Σωτήρη».