Βαθμολογία

Η φοβερή ατάκα του Σαββίδη στον Μελισσανίδη

Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης παρακολούθησαν μαζί το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Ο δεύτερος έκλεψε την παράσταση φορώντας τη φανέλα της ομάδας του, αλλά και με την ατάκα που είπε στον πρώτο. 

Σκηνές που δεν συνηθίζονται σε ντέρμπι εξελίχθηκαν την Τετάρτη στην Τούμπα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποδέχθηκε την πρόσκληση του Ιβάν Σαββίδη και παρακολούθησε μαζί τον διοικητικό ηγέτη του ΠΑΟΚ το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Super League που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 2-1. 

Μάλιστα, το αφεντικό του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν φορούσε κάποιο σακάκι, κάποιο πουκάμισο, αλλά τη φανέλα της ομάδας του. Στη χειραψία που είχε πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης έκανε χαρακτηριστική κίνηση και του είπε χαρακτηριστικά, χαμογελώντας: «Γιατί δεν φοράς κι εσύ φανέλα», κάνοντας τον να γελάσει. Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της AEGEAN είχε πιο… επίσημο ντύσιμο. 

Ο Ιβάν Σαββίδης στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς στην κάμερα της Nova τόνισε ότι η Τούμπα είναι ανοιχτή για τα αφεντικά και των υπόλοιπων ομάδων, προσκαλώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στις 4 Οκτωβρίου για την 6η αγωνιστική της Super League.