Βαθμολογία

Κάλεσμα της ΑΣΑ εν όψει Αγροτικού Αστέρα

Με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα θα ξεκινήσει τη φετινή της παρουσία στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής η Αναγέννηση Καρδίτσας και οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται ότι θα έχουν στο πλευρό τους τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών τους.

Την Τετάρτη (23/9), λοιπόν, oι οργανωμένοι της ΑΣΑ εξέδωσαν ανακοίνωση, καλώντας τον κόσμο να σπεύσει μαζικά στο γήπεδο το απόγευμα της Κυριακής (27/9), για να σπρώξει τους παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη προς το πρώτο τρίποντο στη νέα σεζόν.

Αναλυτικά: «ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η καψούρα μας την ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 4 ξεκινάει ένα νέο μαραθώνιο στο συναρπαστικό φετινό πρωτάθλημα της footballeague αντιμετωπίζοντας τον Αγροτικό Αστέρα........

Καλούμε όλον τον πιστό φίλαθλο κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρόν και να χειροκροτήσει αυτήν την αιωνόβια ομάδα-στολίδι για την πόλη μας και για το σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο.......

Καλούμε επίσης κάθε Καρδιτσιώτη που για οποιοδήποτε λόγο δεν έρχεται στο γήπεδο μας να αφήσει επιτέλους τον καναπέ και την τηλεόραση, να αλλάξει νοοτροπία και να έρθει να ενώσει τη φωνή του μαζί μας φωνάζοντας όχι για την ομάδα κάποιας άλλης περιοχής, αλλά για την ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ νιώθοντας συναισθήματα που εμείς τα νιώθουμε απο μικρά παιδιά......Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.

Υ.Γ 1 ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ...............

Υ.Γ 2 ΔΕ Σ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ...........

ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ''ΚΑΝΑΡΙΑ''».