Βαθμολογία

ΠΑΕ Ζάκυνθος: «Η αλήθεια και το δίκαιο έλαμψαν»

Με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της η Ζάκυνθος στο νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και το ματς θα διεξαχθεί κανονικά το μεσημέρι της Κυριακής (27/9, 15.00) στη Ριζούπολη.

Ως γνωστόν, οι νησιώτες αντιμετώπιζαν πρόβλημα λόγω του ότι η ΕΠΟ δεν είχε εκδώσει 25 δελτία παικτών της Ζακύνθου εξαιτίας εκπρόθεσμης καταβολής των παραβόλων, ωστόσο η ομάδα του Ιονίου προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας και δικαιώθηκε, όπως γνωστοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (23/9).

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Κανονικά στη Ριζούπολη! Έκκληση κάνουμε σε όλους τους Ζακυνθινούς της πρωτεύουσας να βρεθούν την Κυριακή στο πλευρό της ομάδας μας. Όπως αναμενόταν η αλήθεια και το δίκαιο έλαμψαν στην σημερινή απόφαση του τακτικού διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ».

Συνεπώς, η ομάδα του Καλίντ Κάραμα θα αντιμετωπίσει κανονικά την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει με δηλώσεις του και ο πρόεδρος του συλλόγου Στέλιος Γούναρης νωρίτερα στην ημέρα.