Βαθμολογία

Γεωργιάδης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Η Βέροια προηγήθηκε στο Αγρίνιο, αλλά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το προβάδισμά της και το τελικό 1-1 κόντρα στον Παναιτωλικό της αφήνει μία πικρία.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε πως το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, αλλά το χαρακτήρισε σε γενικές γραμμές δίκαιο, υπογραμμίζοντας πως αν και διστακτικοί, οι παίκτες του έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Εξέφρασε ωστόσο έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του Γιάχου, προσθέτοντας πως ελπίζει στο μέλλον σε καλύτερες διαιτησίες στο πρωτάθλημα.

«Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Οι παίκτες μου ήταν λίγο διστακτικοί. Τους δίνω συγχαρητήρια για τη μεγάλη προσπάθεια. Στο τέλος δεν δικαιώθηκαν για το αποτέλεσμα. Μέχρι το τελευταίο λεπτό προσπαθήσαμε για τη νίκη», είπε αρχικά ο Γεωργιάδης.

«Ο Παναιτωλικός σήμερα κέρδισε τόσα φάουλ, όσα ποτέ σε άλλο παιχνίδι. Ξέρω τι έχει τραβήξει ο Παναιτωλικός όλα αυτά τα χρόνια από τις καταστάσεις, αλλά ελπίζω σε καλύτερες διαιτησίες στο μέλλον.

Εμείς οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου θέλουμε ομάδες σαν τον Παναιτωλικό στη κατηγορία. Το γκολ ξεκίνησε από φάουλ που δεν ήταν. Έγινε πολύ καλό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα», πρόσθεσε ο προπονητής της Βέροιας.