Βαθμολογία

Παράσχος: «Όσο δεν κερδίζουμε το άγχος θα μεγαλώνει»

Αν και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, έχοντας και δοκάρι, ο Πλατανιάς δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή, εξακολουθώντας να αγνοεί τη χαρά της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και τόνισε πως το γκολ είναι θέμα ικανότητας, σχολιάζοντας με σκληρό τρόπο την αναποτελεσματικότητα των παικτών του.

Επεσήμανε πως ο βαθμός δεν αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα του και παράλληλα πρόσθεσε πως όσο δεν έρχεται το πρώτο τρίποντο, τότε θα μεγαλώνει το άγχος.

«Ήμασταν καλύτεροι, όμως δεν σκοράραμε. Ο βαθμός όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Πλέον όσο η νίκη δεν έρχεται θα μεγαλώνει και το άγχος. Σίγουρα η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο μας αφήνει με την ικανοποίηση.

Όμως το ποδόσφαιρο είναι η ουσία και αυτό είναι το γκολ. Δεν πιστεύω πως είναι θέμα μόνο ατυχίας. Μην τα ρίχνουμε όλα εκεί. Είναι και θέμα ικανότητας. Η ζωή συνεχίζεται όμως. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και θα παλέψουμε για τους βαθμούς», είπε αρχικά.

Όσο για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, τόνισε: «Αν σε είκοσι τελικές βάζουμε ένα γκολ δεν έχουμε τύχη. Οι εντυπώσεις δεν παίζουν ρόλο στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάξουμε την ουσία».