Βαθμολογία

«Ο Ραϊόλα έφταιγε που έφυγε ο Πογκμπά»

Στον μάνατζερ του Πολ Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, ρίχνει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον την ευθύνη για τη φυγή του Γάλλου μέσου από τη Μαν. Γιουνάιτεντ. 

Ο Πολ Πογκμπά ανήκε στη Μαν. Γιουνάιτεντ, αλλά αποχώρησε το 2012 για τη Γιουβέντους έναντι μικρού τιμήματος και είχε τη γνωστή σε όλους εξέλιξη. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο νέο του βιβλίο δίνει εξηγήσεις για την απώλεια του Γάλλου μέσου επιρρίπτοντας την ευθύνη για την απώλειά του στον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, που εκτός των άλλων έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον Ολυμπιακό. 

«Υπάρχουν δύο ατζέντηδες που απλώς δεν μου αρέσουν και ο Μίνο Ραϊόλα, ο μάνατζερ του Πολ Πογκμπά, είναι ένας από αυτούς. Δεν τον εμπιστευόμουν από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα. Είχαμε τριετές συμβόλαιο με τον Πολ και είχε οψιόν ανανέωσης που θέλαμε να ενεργοποιήσουμε. Ξαφνικά εμφανίστηκε ο Ραϊόλα και η πρώτη μας συνάντηση ήταν φιάσκο. Από τότε άρχισε το πρόβλημα, γιατί κατάφερε να επηρεάσει τον Πολ και την οικογένειά του και τελικά υπέγραψε στη Γιουβέντους», τόνισε ο Σκωτσέζος τεχνικός.