Βαθμολογία

Επιστρέφει ο Λίβερμορ!

Έτοιμος για την επιστροφή του στη δράση με τη Χαλ δηλώνει ο Τζέικ Λίβερμορ έπειτα απ' όλη την περιπέτεια που πέρασε με τη χρήση κοκαΐνης, το θετικό τεστ αντι-ντόπινγκ και την αποφυγή της τιμωρίας από την FA λόγω των ειδικών συνθηκών υπό τις οποίες έφτασε στις ναρκωτικές ουσίες.

Ο 25χρονος άσος των «τίγρεων», τον περασμένο Απρίλιο κι έπειτα από ένα ματς με την Κρίσταλ Πάλας, βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών και πιο συγκεκριμένα ναρκωτικών ουσιών, αφού αποδείχθηκε ότι είχε φτάσει στη χρήση κοκαΐνης.

Έκτοτε δεν έχει παίξει, έχει δεχθεί δριμεία κριτική, όμως, δεν τιμωρήθηκε. Αυτό, διότι οι ναρκωτικές ουσίες ήταν η διέξοδός του από την κατάθλιψη, στην οποία είχε πέσει μετά τον χαμό του μικρού του παιδιού.

Η FA το έλαβε υπόψιν της αυτό, αφού δεν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών για να βελτιώσει τις επιδόσεις του στο γήπεδο, αλλά για να ξεπεράσει μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Πλέον, ο Λίβερμορ δηλώνει έτοιμος να παίξει και ενδεχομένως να το κάνει απόψε κόντρα στη Σουόνσι, στο Λιγκ Καπ στο «KC Stadium».