Βαθμολογία

Νάβας: «Έκλαψα που δεν πήγα στη Γιουνάιτεντ»

Ο Κέιλορ Νάβας παραδέχθηκε ότι απογοητεύθηκε το βράδυ της 31ης Αυγούστου, όταν ενημερώθηκε για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας της «βασίλισσας» είχε υπογράψει το συμβόλαιό του, είχε περάσει τα ιατρικά τεστ, είχε ετοιμάσει τις βαλίτσες του, όμως δεν ταξίδεψε ποτέ στο Μάντσεστερ λόγω του ότι σημειώθηκε μοιραία καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής και της «ανταλλαγής» με τον Νταβίντ Ντε Χέα. «Δεν εκνευρίζομαι εύκολα, αλλά όλοι είμαστε άνθρωποι και έχουμε τις δύσκολες στιγμές μας.
Όταν έμαθα ότι τελικά θα έμενα στη Ρεάλ, έκλαψα, κυρίως λόγω της έντασης της ημέρας και των συναισθημάτων που είχα όλες τις ώρες.

Είχα περάσει ιατρικά, είχαμε τρέξει για να προλάβουμε να συμπληρώσουμε τα έγγραφα, περίμενα σε ένα χώρο αναμονής για να μπω στο αεροπλάνο για να πάω στο Μάντσεστερ και σκεφτόμουν πως το ήθελε ο Θεός να πάρω μεταγραφή και γι' αυτό το είχα αποδεχθεί. Όπως και να 'χει, δεν ήθελα να φύγω από τη Ρεάλ και συνεχίζω εδώ» δήλωσε ο Νάβας στον ραδιοφωνικό σταθμό «COPE».