Βαθμολογία

Παναγόπουλος: «Κοιτάμε το πρωτάθλημα»

Μετά την λήξη της αναμέτρησης του ΑΟ Τρίκαλα με την Φαρκαδόνα ο νέος τεχνικός των «κυανέρυθρων» έδωσε το σύνθημα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο κ.Παναγόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η δουλειά απαιτείται απο την πρώτη μέρα που ξεκινάς κάτι, ήδη κάναμε μια προπόνηση χθες. Σήμερα για εμάς ήταν μια πολύ καλή προπόνηση με συγκεκριμένο περιεχόμενο. Το μυαλό μας είναι ήδη στην Κυριακή στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, δουλειά χρειάζεται, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης απο την Δευτέρα μας περιμένει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, θα μπούμε σε καθαρά αγωνιστικούς ρυθμούς και εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες για τον κόσμο και την διοίκηση.

Απο τη μια μέρα στην άλλη δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα, θα δουλέψω πάνω στην δική μου φιλοσοφία, ήδη σήμερα δοκίμασα το 4-3-3 που εμένα μου αρέσει αλλά απο κει και πέρα τα πάντα είναι στο χορτάρι.

Μια αποτυχία σε ψυχολογικό επίπεδο επηρεάζει σε όποια διοργάνωση και να είναι αυτή. Σίγουρα επηρέασε τα παιδιά αλλά ξαναλέω εμείς τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω για αυτή την ομάδα. Εγω αυτό που μπορώ να πω θα δουλεύουμε και κάθε Κυριακή θα προσπαθήσουμε να βγάζουμε το αποτελέσμα της δουλειάς αυτής.

Στην κατηγορία υπάρχουν ειδικά φέτος ιστορικότατες ομάδες όπως είναι και τα Τρίκαλα… όποιος κάνει πρόβλεψη θα είναι λίγο άκυρο. Είναι διαφορετικά να ξεκινάς κάτι και να το χτίζεις και διαφορετικά και με μεγαγαλύτερο βαθμό δυσκολίας να παραλαμβάνεις κάτι και να προσπαθείς να το βελτιώσεις. Εγώ μιλάω για βελτίωση. Δεν λέω αν έχει γίνει καλή η δουλεια απο τους συναδέλφους. Δεν εχω μιλήσει ποτέ άσχημα για κανένα συνάδελφο. Ίσως το χει η μοίρα μου και το κάρμα μου να βρίσκομαι πάντα έτσι».

Πηγή: goalTrikala