Βαθμολογία

Θρηνεί ο Ατρόμητος για Πανουτσόπουλο

Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με την ομάδα του Ατρόμητου της διετίας 1974-76, Παύλος Πανουτσόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών.

Αφού παραχώρησε τη θέση του στην προεδρία στον Σταμάτη Γλυκό, ο παλιός παράγοντας επέστρεψε στην ομάδα την περίοδο 1986-87 όπου και έμεινε για δέκα αγωνιστικές, ωστόσο δεν κατάφερε να αποτρέψει τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (21/9) στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου και την Κυριακή (20/9) η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εξέφρασε τη θλίψη της. Αναλυτικά:

«HΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του Παύλου Πανουτσόπουλου σε ηλικία 79 από την επάρατο νόσο. Ο Παύλος Πανουτσόπουλος διατέλεσε πρόεδρος του Ατρόμητου στη φοβερή ομάδα της διετίας 1974-76 που αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου και θα ακολουθήσει η ταφή στον Νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου. Στην οικογένεια του Παύλου Πανουτσόπουλου απευθύνουμε τα πιο θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια».