Βαθμολογία

Κανονικά ο Αγουέρο, εκτός ο Κομπανί

Ένα μεγάλο πρόβλημα άφησε στη Μάντσεστερ Σίτι η ήττα (2-1) από τη Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού δεν μπορεί να παίξει απέναντι στη Γουέστ Χαμ για την 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ο Βινσέν Κομπανί. Πάει για βασικός στην άμυνα ο Οταμέντι, κανονικά και πανέτοιμος ο Αγουέρο.  

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι αναφέρθηκε εκτενώς στα ονόματα που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο των «πολιτών» ενόψει της αναμέτρησης με τα «σφυριά» το απόγευμα του Σαββάτου και το μεγαλύτερο πρόβλημα ακούει στο όνομα Βινσέν Κομπανί.

Ο Βέλγος αποχώρησε με μυϊκές ενοχλήσεις το βράδυ της Τρίτης από το ματς με τη «Γηραιά Κυρία» και δεν μπορεί να παίξει κόντρα στους Λονδρέζους. Αυτό σημαίνει ότι ο Οταμέντι θα πάρει φανέλα βασικού στη θέση του αρχηγού, με τον Πελεγκρίνι να δηλώνει πως «μπορεί να μην έχει δουλέψει μαζί μας όσο θα ήθελα, αλλά έχει εμπειρία και μπορεί να ανταποκριθεί».

Ο Σέρχιο Αγουέρο που τελικά βρέθηκε στον πάγκο της Σίτι την περασμένη Τρίτη είναι πλέον 100% έτοιμος, ενώ εκτός θα μείνουν οι Ζαμπαλέτα, Ντελφ, Κλισί και Νασρί.