Βαθμολογία

Τα έβαλε με τη διαιτησία ο Σκάζνι

Στη διαιτησία οφείλεται το ότι η Σπάρτα Πράγας δε νίκησε τον Αστέρα στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, σύμφωνα με τον Ζντένεκ Σκάζνι. 

Ο Τσέχος τεχνικός θεωρεί πως ο διαιτητής βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και πως ήξερε πολύ καλά τι έκανε όταν σφύριζε κατά των Τσέχων, στεκόμενος περισσότερο στα δύο ακυρωθέντα γκολ. 

Αναλυτικά: «Είναι δίκαιο και σωστό να πούμε πως η νίκη αυτή μας... εκλάπη! Βάλαμε δύο κανονικά γκολ. Στο πρώτο μέρος ήταν το οφσάιντ του Γίρασεκ και μετά το άλλο τέρμα που δεν μέτρησε. Ο ρέφερι πήγε ακόμα στον γκολκίπερ μας και σε μένα για να μας πει πως δεν είχε καμία... διαμάχη μαζί μας. 

Και βέβαια αυτά δεν ήταν τα μόνα λάθη που έκανε. Δεν γίνεται να μην αναγνωρίζονται δύο κανονικά γκολ σε ένα ευρωπαϊκό αγώνα. Ο διαιτητής δεν μας εξήγησε επαρκώς τίποτα. Το μόνο που είχε να δείξει ήταν λάθη. 

Εμένα οι Έλληνες φίλοι μου με είχαν προειδοποιήσει. Αυτός ο διαιτητής είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο. Ντροπή του για ότι έκανε. Είναι ντροπή του ποδοσφαίρου. Δεν φοβάμαι να το πω ανοιχτά και δημόσια. Ήξερε ακριβώς τι έκανε».