Βαθμολογία

Προπονητής στην Ισπανία ο Σύρος πρόσφυγας που δέχθηκε τρικλοποδιά από οπερατέρ

Δουλειά προπονητή στον Σύρο πρόσφυγα που δέχθηκε τρικλοποδιά από την οπερατέρ, προσφέρει σχολή προπονητών της Χετάφε, θέλοντας να στηρίξει έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου. 

Η ιστορία του Σύρου πρόσφυγα που δέχθηκε τρικλοποδιά από την Ουγγαρέζα οπερατέρ μαζί με το γιο του στην προσπάθεια του να ξεφύγει από αστυνομικούς, συγκλόνισε πριν από περίπου 15 μέρες την κοινή γνώμη. 

Πλέον, η τύχη φαίνεται πως χαμογέλασε στον Σον Οσάμα Αμπντούλ Μοσέν, ο οποίος βρήκε δουλειά σε μια από τις πιο γνωστές σχολές προπονητών στην Ισπανία, στην περιοχή της Χετάφε. 

Η συγκεκριμένη σχολή προπονητών που εδρεύει στην πόλη της Χετάφε, αποφάσισε να δείξει το ανθρωπιστικό της πρόσωπο, αλλά κυρίως σύμφωνα με το διευθυντή της σχολής, θέλησε έμπρακτα να στηρίξει έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου. 

Οι υπεύθυνοι της σχολής λοιπόν, αναζήτησαν τον Μοσέν και αφού έμαθαν ότι είναι προπονητής, του πρόσφεραν δουλειά, ενώ ο δήμος της Χετάφε δεσμεύτηκε να βρει σπίτι στο Σύρο πρόσφυγα και το γιο του. 

«Σκοπός μας ήταν να βοηθήσουμε ένα δικό μας άνθρωπο, έναν άνθρωπο του αθλητισμού» θα δηλώσει ο επικεφαλής της σχολής, Μιγκέλ Ανχέλ Γκαλάν, μιλώντας σε τοπικό σταθμό.