Βαθμολογία

Μουρίνιο: «Είμαι φανταστικός, είτε κερδίζω, είτε χάνω»!

Μαζί με την επιστροφή της Τσέλσι στις νίκες μετά το 4-0 κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, επέστρεψε και ο παλιός... καλός Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος προσέθεσε ακόμα μία επική δήλωση στο ιστορικό του, τονίζοντας πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα φέρει, παραμένει φανταστικός!

Ο προπονητής που κάποιοι αγαπούν και κάποιοι αγαπούν να μισούν, «χτύπησε» και πάλι, μετά την εντός έδρας νίκη της Τσέλσι κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 4-0 για την 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «μπλε» επέστρεψαν μετά από... καιρό στα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο , σύμφωνα με τον Πορτογάλο, αυτό δεν σημαίνει δεν ήταν φανταστικός προπονητής, κάτι που φυσικά εξακολουθεί να είναι.

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι χαρούμενοι με τόσα πολλά χρόνια και τόσες πολλές επιτυχίες. Είναι στη φύση του ανθρώπου. Ο Γουέιν Ρούνεϊ ήταν μία καταστροφή και ξαφνικά πέτυχε το ρεκόρ με την Αγγλία και ξαφνικά έγινε ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά δεν είναι έτσι. Ο Ρούνεϊ είναι ένας φανταστικός παίκτης όταν δεν πετυχαίνει γκολ και όταν πετυχαίνει», ανέφερε πρωτίστως.

«Εγώ είμαι ένας φανταστικός προπονητής όταν δεν κερδίζω παιχνίδια και είναι ένας φανταστικός προπονητής όταν κερδίζω. Οι ειδικοί στην τηλεόραση παίρνουν πολλά χρήματα για να μην λένε εύκολα πράγματα. Πρέπει να είναι έξυπνοι στις αναλύσεις τους ή δεν αξίζουν τα χρήματα που παίρνουν», σημείωσε, για να προσθέσει: «Είχα ξεχάσει το αίσθημα της νίκης, είχαμε να κερδίσουμε καιρό. Είναι ένα καλό συναίσθημα»