Βαθμολογία

«Κι αν χάσουμε, θα χάσουμε με τον δικό μας τρόπο»

Επιθετικά, με κανέναν ενδοιασμό και στόχο τη νίκη θα παραταχθεί κόντρα στην Μπορντό η Λίβερπουλ, με τον Μπρένταν Ρότζερς να δηλώνει πως θέλει από την ομάδα του να κάνει το παιχνίδι της κι ας χάσει.

«Καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος μιλάει για την επίθεσή μας, την αναποτελεσματικότητα σε αυτή και την χαμένη της ταυτότητα. Αλλά έχω ταυτότητα ως προπονητής. Ξέρω ότι πρέπει να επιστρέψουμε στα επιθετικά επίπεδα που είχαμε τις τελευταίες χρονιές. Ξανά λέω πως πρέπει να επιστρέψουμε στον τρόπο με τον οποίο δουλεύαμε» ανέφερε και προσέθεσε για την αναμέτρηση:

«Δεν θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας γιατί έχουμε δει πρόσφατα πως όταν δεν το κάνουμε αυτό έχουμε λιγότερες πιθανότητες για να κερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε στον δικό μας ρυθμό για να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για να πάρουμε το τρίποντο.

Το κλειδί είναι να παίξει ο καθένας στα επίπεδα που μπορεί. Πάντα μπορείς να χάσεις, αλλά το θέμα είναι πως χάνεις. Στα τελευταία ματς χάσαμε χωρίς να παίξουμε όπως θέλαμε. Θα παίξουμε επιθετικά, με ελευθερία και δομή. Σε αυτό επικεντρωνόμαστε».