Βαθμολογία

Φαν Χάαλ: «Δεν ξέρω αν μπορούμε»!

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν θέλησε να δώσει ψεύτικες υποσχέσεις για μεγαλεία στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, επισημαίνοντας πως ούτε ο ίδιος μπορεί να φανταστεί που μπορεί να φτάσει η φετινή Μάντσεστερ Γιουνάτεντ!  

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν, o Ολλανδός τεχνικός προτίμησε να μην… ανοιχτεί πολύ για τη φετινή πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η επιστροφή στους ομίλους, όπως τόνισε, ήταν ο βασικός στόχος για πέρσι, ενώ τώρα θα φανεί κατά πόσο η ομάδα έχει τις δυνατότητες να επιστρέψει στις μέρες της ευρωπαϊκής δόξας:

«Πρέπει να αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι μπορούμε να πάρουμε νίκες στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτή είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς. Πέρσι τερματίσαμε στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και περάσαμε στη φετινή διοργάνωση. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Τώρα, όμως, θα φανεί εάν βρισκόμαστε στο απαιτούμενο επίπεδο. Δεν ξέρω εάν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Θα πρέπει να περιμένουμε. Νομίζω ότι το… βάθρο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ψηλότερο από της Πρέμιερ Λιγκ»!

Όσον αφορά την πρεμιέρα ενάντια στους συμπατριώτες του, ο έμπειρος κόουτς - ως γνώστης του «Φίλιπς Στάντιον»- προειδοποίησε: «Για μένα αυτή η έδρα είναι δύσκολη. Δεν πήρα πολλές νίκες εδώ. Ακόμη και όταν ήμουν προπονητής στην Μπαρτσελόνα δεν έφυγα με το διπλό! Ούτε με τον Άγιαξ νομίζω, ίσως με την Άλκμααρ».