Βαθμολογία

Βέλιτς: «Η αχίλλειος πτέρνα μας»

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, Γιάσμινκο Βέλιτς, εξήγησε ποιο σημείο θέλει να βελτιώσει στην ομάδα. Μετά την ισοπαλία στο φιλικό με τον ΟΦΗ ο Βέλιτς είπε: «Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι. Το απόλαυσα. Ηταν ανταγωνιστικό. Ο ΟΦΗ χρησιμοποιεί τον παράγοντα έδρα. Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι. Ηταν καλό για τους παίκτες, ώστε να αρχίσουν να συνηθίζουν τις συνθήκες μιας διαφορετικής κατηγορίας. Ηταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Σταθήκαμε καλά. Δείξαμε κάποιες αρετές. Είχαμε ταχύτητα και είχαμε γρήγορους συνδιασμούς. Παίξαμε και με αρκετά νέα παιδιά. Στο δεύτερο ημίχρονο πιεστήκαμε λίγο επειδή μας έλλειπε το καθαρό μυαλό και η προσωπικότητα. Αμυντικά πήγαμε καλά, αλλά δεχθήκαμε πίεση στις στημμένες φάσεις. Αυτή είναι η αχίλλειος πτέρνα μας. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας. Εχουμε κάνει πολύ δουλειά μέχρι σήμερα».

Για τις μεταγραφές του Εργοτέλη ο Γιάσμινκο Βέλιτς: «Καλύψαμε κάποια κενά και κάποια όχι. Θα βρούμε λύσεις μέσα απο το ρόστερ μας. Θα μπούμε με ετοιμότητα στο πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι ο Εργοτέλης δεν έκανε μεταγραφή κεντρικού αμυντικού ο Βέλιτς: «Η ομάδα ξεκίνησε σε δύσκολες συνθήκες. Ξεκινήσαμε κάτω απο το μηδέν. Βγάλαμε σκληρή δουλειά μέχρι σήμερα και θα συνεχίσουμε. Υπάρχει ένα κενό στο κέντρο της άμυνας, αλλά δεν πρέπει να κλαίμε τη μοίρα μας. Ισως μπορούσαμε και σε κάποιες άλλες θέσεις να καλύψουμε κάποια κενά. Καναμε πολύ δουλειά στις μεταγραφές όμως».

Για τον ΟΦΗ: «Εκφράζω τον θαυμασμό μου για τον ΟΦΗ. Είναι μια ομάδα που πέρασα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Είναι δυνατή ομάδα και θα είναι σούπερ ανταγωνιστική στη Β' Εθνική. Της εύχομαι να πετύχει την άνοδο. Πάντα όποτε είμαι στην πόλη συναντώ την αγάπη του κόσμου. Αυτό είναι κάτι που μένει».