Βαθμολογία

Αρνήθηκε πρόταση της Τότεναμ ο Τζέραρντ!

Θα μπορούσατε να φανταστείτε τον Στίβεν Τζέραρντ σε κάποια άλλη αγγλική ομάδα; Ο ίδιος δεν θα μπορούσε, γι' αυτό και απέρριψε την πρόταση της Τότεναμ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του μετά τη Λίβερπουλ, όπως αποκαλύπτει ο Άγγλος άσος στη αυτοβιογραφία του.

Άκρως αποκαλυπτικός αναφορικά με τις προτάσεις που του έγιναν μετά το τέλος της πολυετούς συνεργασίας του με τη Λίβερπουλ, είναι στην αυτοβιογραφία του, ο Στίβεν Τζέραρντ.

Ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ παραδέχθηκε ότι η Τότεναμ ήθελε την απόκτησή του, ωστόσο εκείνος δεν μπορούσε να τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα της καρδιάς του.

«Αρκετές αγγλικές ομάδες με κάλεσαν, αλλά δεν θα έπαιζα κόντρα στη Λίβερπουλ. Υπηρχε ενδιαφέρον από τον προπονητή της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Ήταν καλό να ξέρω πως ακόμα με υπολογίζει. Ήμουν σίγουρος πως μπορούσα να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ για ακόμα έναν χρόνο, αλλά δεν θα ήταν το ίδιο να κάνω το ίδιο πράγμα από την αρχή με την Τότεναμ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τζέραντ, για να προσθέσει για τις υπόλοιπες ομάδες που τον «ενόχλησαν»:

«Πρώτα ήρθε πρόταση από τη Μπεσίκτας, τότε προπονητής ήταν ο Σλάβεν Μπίλιτς. Η Μονακό ακολούθησε. Μπήκαν δυνατά. Το ίδιο και η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ντέιβιντ Μόγιες κάλεσε κάποιες φορές τον μάνατζέρ μου για να δει αν ενδιαφέρομαι να παίξω για εκείνον στη Ρεάλ Σοσιεδάδ».