Βαθμολογία

Μουρίνιο: «Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω»

Γελασμένος είναι όποιος θεωρεί ότι το κακό ξεκίνημα της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ της φετινής σεζόν μπορεί να σταθεί ικανό για την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο των «μπλε», όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ο «Special One».

Τη δική του απάντηση σε αυτούς που πιστεύουν ότι τα «ψωμιά» του στην Τσέλσι είναι μετρημένα, λόγω τον κακών αποτελεσμάτων των «μπλε» στα πρώτα παιχνίδια της νέας σεζόν, έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος επεσήμανε πως δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από τους «μπλε», καθώς πέρα από το γεγονός ότι δεν το θέλει ούτε εκείνος, αλλά ούτε η διοίκηση, δεν είναι στον χαρακτήρα του να φεύγει στις δύσκολες στιγμές.

«Ας είμαστε ουσιαστικοί. Δεν θέλω να φύγω από τον σύλλογο σε καμία περίπτωση και ο σύλλογος δεν θέλει να φύγω. Δεν πρόκειται να αποχωρήσω. Ο σύλλογος δεν πρόκειται να με απολύσει. Εάν κάποιος, ο οποιοσδήποτε νομίζει ότι θα φύγω ή ότι θα αφήσω τη δουλειά, είναι κάποιος που δεν ξέρει», επεσήμανε πρωτίστως.

«Οι οπαδοί της Τσέλσι με ξέρουν για το καλό και για το κακό. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να απομακρύνομαι από τα προβλήματα, σε αυτή την περίπτωση λόγω των κακών αποτελεσμάτων», υπογράμμισε.