Βαθμολογία

Ανακοινώθηκε ο Πέριτς

Μόνο τα τυπικά απέμεναν για τον Μίλαν Πέριτς, ο οποίος ούτως ή άλλως είχε υπογράψει στον Παναιγιάλειο μονοετές συμβόλαιο από την Πέμπτη. Η ανακοίνωση ήρθε το απόγευμα της Παρασκευής (11/9) με τον 29χρονο Σέρβο να αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Παναγιώτη Τζαναβάρα.

«Στα μελανόλευκα "ντύθηκε" από χθες το απόγευμα ο ποδοσφαιριστής Milan Peric. Ο 29χρονος επιθετικός βρέθηκε χθες στα γραφεία του συλλόγου όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την μεταγραφή του και είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για το καλό της ομάδας. Με την απόκτηση του Milan Peric ολοκληρώθηκε ο κύκλος των μεταγραφών και η ομάδα αναμένει την έναρξη του πρωταθλήματος».

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ενημέρωσε για τα διαρκείας: «Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για τα σημεία πώλησης των καρτών διαρκείας:

Γραφεία συλλόγου - Ανδρονοπούλου 4

Καφέ 'ΗΜΙΧΡΟΝΟ' -Ρωμανιώλη 4

Καφέ - μπαρ 'BONGO'S' - Ζωοδόχου Πηγής 105

'Το... άλλο καφενείο' - Μητροπόλεως και Περιμετρικής

Καφέ 'Μπρίκι' - Σωλομού 6

Περίπτερο Ζόμπος - Τρίγωνη Πλατεία

Πρατήριο καυσίμων - Σπυρόπουλος - Κορίνθου 37

Κατάστημα 'JUMBO' - Μητροπόλεως 26

Υπενθυμίζουμε ότι οι κάρτες διαρκείας ισχύουν μόνο για τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος και οι τιμές τους είναι οι εξής:

VIP κάρτα διαρκείας: 180 ευρώ

Απλή κάρτα διαρκείας: 120 ευρώ

Γυναικεία κάρτα διαρκείας: 50 ευρώ».