Βαθμολογία

Διπλό χτύπημα στον Λεβαδειακό

Φινάλε με δύο προσθήκες έκανε πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος ο Λεβαδειακός, ο οποίος ενισχύθηκε περαιτέρω στο επιθετικό του κομμάτι. Ο Άκης Μάντζιος ήθελε κάποιες επιπλέον λύσεις κι έτσι οι Βοιωτοί έκαναν δικούς τους τους Σαχίρ Μπελγκαζουανι και Βαλερί Ντομοβτσίσκι, όπως επιβεβαιώθηκε με την ανακοίνωση της ΠΑΕ το απόγευμα της Παρασκευής (11/9).

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Chahir Belghazouani και Valeri Domovchiyski.

Ο 29άχρονος Γαλλομαροκινός μεσοεπιθετικός Chahir Belghazouani έχει 6 συμμετοχές με την Εθνική Μαρόκο, έχει αγωνιστεί στις Grenoble, Strasbourg, Neuchâtel Xamax, Tours FC, Zulte Waregem, AC Ajaccio, R. White Star Bruxelles, ενώ η τελευταία ομάδα του ήταν η Brest.

Ο γεννημένος στις 5/10/1986 Βούλγαρος επιθετικός Valeri Domovchiyski έχει 13 συμμετοχές (2 γκολ) με την Εθνική Βουλγαρίας και ξεκίνησε την καριέρα του στη Levski Sofia, με την οποία αγωνίστηκε σε 69 ματς πετυχαίνοντας 42 γκολ, κατακτώντας παράλληλα 2 Πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και 1 Σούπερ Καπ.

Στη συνέχεια έπαιξε στη Γερμανία με τις φανέλες των Hertha BSC και MSV Duisburg και κατόπιν επέστρεψε στη χώρα του για να αγωνιστεί στις PFC Botev Plovdiv, Cherno More και ξανά στη Levski Sofia, με την οποία πέρυσι έπαιξε σε 29 ματς πετυχαίνοντας 10 γκολ».