Βαθμολογία

Ο Ρομανόφ στα Τρίκαλα

Ενίσχυση στην επίθεση για τα Τρίκαλα κατά την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Ο ΑΟΤ έκανε δικό του τον Βλάντισλαφ Ντιμιτρόφ Ρομανόφ, ο οποίος είναι γεννημένος στις 7 Φεβρουαρίου το 1988 και αγωνίζεται ως εξτρέμ. Ξεκίνησε στην ακαδημία της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και ακολούθησαν Lokomotiv Mezdra, Botev Vratsa, Lokomotiv Sofia, Slavia Sofia, Cracovia, Lyubimets 2007 και ξανά Lokomotiv Sofia.

Η ανακοίνωση του ΑΟΤ έχει ως εξής: «Ο ΑΟΤ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον Βλάντισλαβ Ρομανόβ. Ο 27χρονος μέσος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Λοκομοτίβ Σόφιας με την οποία είχε 32 συμμετοχές και 8 γκολ. Ο Βούλγαρος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΤΣΣΚΑ Σόφιας ενώ ως επαγγελματίας έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη Σλάβια, στη Μπότεφ και στην Κρακοβία. Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα έχει πολλές συμμετοχές στην εθνική Ελπίδων της Βουλγαρίας ενώ είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της εθνικής Ανδρών».

Σημειώνεται πως ο Ρομανόφ δεν εμφανίζεται να έχει παίξει στην Εθνική ομάδα των ανδρών, ενώ κατά την περασμένη σεζόν σημείωσε έξι γκολ και όχι οκτώ, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση των Θεσσαλών. Αποκτήθηκε έπειτα από το «ναυάγιο» με τον Βλαντιμίρ Ντομοβτσίσκι, ο οποίος επέλεξε τον Λεβαδειακό.