Βαθμολογία

«Μέσα» με Τότεναμ ο Μπεραχίνο!

Κανένα πρόβλημα να συμπεριλάβει τον Σαΐντο Μπεραχίνο στα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Τότεναμ, δεν έχει ο τεχνικός της Γουέστ Μπρομ, Τόνι Πιούλις, ο οποίος ωστόσο στάθηκε στην ανώριμη συμπεριφορά του νεαρού επιθετικού. Μόνο στον «πάγο» δεν αναμένεται να μείνει ο Σαΐντο Μπεραχίνο, παρά τους ισχυρισμούς του περί άρνησής του να ξαναπαίξει στη Γουέστ Μπρομ.

Με δηλώσεις του ενόψει του ματς με την Τότεναμ, ο προπονητής των «baggies», Τόνι Πιούλις, εμφανίστηκε «ανοιχτός» στην επιστροφή του Άγγλου στην αγωνιστική δράση, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τα «σπιρούνια».

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα, μπορεί να παίξει το Σάββατο. Ο σεβασμός που έπρεπε να δείξει ο Μπεραχίνο στον σύλλογο και τους οπαδούς δεν υπήρξε. Πρέπει να τους δείξει περισσότερο σεβασμό», δήλωσε αρχικά.

«Το θέμα μου με τον Σαΐντο είναι η ανωριμότητά του κάποιες φορές με τον τρόπο που αντιδρά. Κάτι που έχει κάτι στα δύο τελευταία μεταγραφικά παράθυρα που βρίσκομαι εγώ εδώ. Η αντίδρασή του δεν είναι λογική», προσέθεσε.