Βαθμολογία

Τζέραρντ: «Θα μπορούσα να μείνω, αν...»

Σε καμία περίπτωση ο Στίβεν Τζέραρντ δεν θα αποχωρούσε από τη Λίβερπουλ, αν ο σύλλογος, την ώρα που αναζητούσε βοηθούς του Μπρένταν Ρότζερς, του προσέφερε μία θέση παίκτη-προπονητή στο τεχνικό τιμ της ομάδας, κάτι που δεν έγινε ποτέ! Διαβάστε τις δηλώσεις του πρώην αρχηγού των «κόκκινων».

Δεδομένη είναι η πικρία που υπάρχει από τον Στίβεν Τζέραρντ για τους ανθρώπους της Λίβερπουλ και τον τρόπο που τον άφησαν να αποχωρήσει από τον σύλλογο που υπηρέτησε όσο κανείς άλλος.

Σε συνέντευξή του στη «Daily Mail», ο νυν άσος τον Λος Άντζελες Γκάλαξι, επεσήμανε πως αν του γινόταν μία πρόταση για να πάρει τον ρόλο του παίκτη-προπονητή στην ομάδα, θα το έκανε ευχαρίστως.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι την περίοδο που εξέταζαν το μέλλον του, οι «κόκκινοι» βρίσκονται στην αναζήτηση βοηθών του Μπρένταν Ρότζερς!

Οι δηλώσεις του Τζέραρντ: «Μου λείπει να είμαι ο Στίβεν Τζέραρντ, ο αρχηγός της Λίβερπουλ και να βγαίνω μπροστά στον κόσμο με αυτή την πίεση και να προσπαθώ να πάρω το αποτέλεσμα γι' αυτούς»

«Μπορώ ακόμα να παίξω, αλλά σωματικά δεν θα μπορούσα να παίζω σε κάθε παιχνίδι, στην ηλικία μου είμαι. Δεν απόλαυσα το γεγονός ότι ήμουν αλλαγή πέρυσι. Δεν απόλαυσα το γεγονός ότι δεν ήξερα αν θα είμαι βασικός ή όχι. Έχει περάσει πολύς καιρός που αγωνίζομαι σε κάθε παιχνίδι»

«Έψαχναν για ένα νέο Νο2, Νο3, Νο4 στο πάγκο. Θα μπορούσα να έχω καλύψει έναν από αυτούς τους ρόλους, όπως επίσης και να είμαι διαθέσιμος σαν παίκτης. Θα μπορούσα να είμαι ένας καλός παίκτης, μία καλή αλλαγή, όπως και να αποκομίσω προπονητική εμπειρία που τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν».