Βαθμολογία

Τουλάχιστον δύο μήνες εκτός ο Κουρτουά!

Πλήγμα στην Τσέλσι με τον Τιμπό Κουρτουά! Ο πορτιέρο των «μπλε» αποκόμισε έναν τραυματισμό στο πόδι και παρά την αρχική αισιοδοξία ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό, εν τέλει υπάρχουν φόβοι ότι ο Βέλγος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες!

Αυτό και αν είναι σοκ για την Τσελσι! Την ώρα που ακόμα ψάχνουν τα «πατήματά» τους στην Πρέμιερ Λιγκ και την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι υποχρεώσεις τους και στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι «μπλε» βρίσκονται αντιμέτωποι με μία μακροχρόνια απουσία του Τιμπό Κουρτουά!

Ο Βέλγος κίπερ αποκόμισε έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι, ο οποίος είναι ικανός να τον αφήσει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον δύο μήνες. Το ιατρικό τιμ των Λονδρέζων δεν μπορεί να κάνει ακριβή διάγνωση, από τη στιγμή που η περιοχή που έχει χτυπήσει ο παίκτης έχει πρηστεί.

Οι φόβοι για κάτι σοβαρότερο, όπως ζημιά στους συνδέσμους, έχει αποκλειστεί, παρόλα αυτά ο τραυματισμός αυτός μπορεί να τον κρατήσει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης. Δεδομένα λοιπόν χάνει το ματς του Σαββάτου κόντρα στην Έβερτον.