Βαθμολογία

Σίλβα σε Ντουρμάζ: «Γι' αυτό είσαι εκτός»

Τετ-α-τετ με τον Τζίμι Ντουρμάζ είχε ο Μάρκο Σίλβα πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού και του εξήγησε τον λόγο που δεν βρίσκεται στη λίστα του Champions League. 

Τη δυνατότητα να μιλήσει με τον Τζίμι Ντουρμάζ για το θέμα που είχε προκύψει μετά την επιλογή του να μην τον συμπεριλάβει στη λίστα του Champions League είχε την Πέμπτη ο Μάρκο Σίλβα. Ο Σουηδός εξτρέμ επέστρεψε στην Ελλάδα, καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχε υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι έπαιξε βασικός κόντρα στη Ρωσία και ως αλλαγή κόντρα στην Αυστρία για τα προκριματικά του Euro 2016. 

Οι δυο τους δεν πρόλαβαν να συζητήσουν επί του θέματος από την 1η Σεπτεμβρίου όταν και δήλωσαν τη σχετική λίστα οι «ερυθρόλευκοι» και μετά τα όσα ανέφερε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής στο Τύπο της χώρας του, φανερώνοντας τον εκνευρισμό του. 

«Ήταν μια απόφαση που πήρα την τελευταία στιγμή, γιατί την τελευταία στιγμή κάναμε τη μεταγραφή του Ερνάνι. Γι αυτό σε ενημέρωσα την τελευταία στιγμή και δεν σε είχα ενημερώσει νωρίτερα. Αν δεν είχαμε κάνει αυτήν την μεταγραφή δεν θα ήσουν εκτός. Επίσης, αν είχαμε αποκτήσει νωρίτερα τον Ερνάνι, θα σου έλεγα ότι δεν θα είσαι στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ για να κοιτάξεις να πας σε άλλη ομάδα αν ήθελες να φύγεις από τον Ολυμπιακό», είπε ο 38χρονος τεχνικός στον παίκτη του σύμφωνα με την «Goal News» και πρόσθεσε: 

«Παραμένεις παίκτης της ομάδας και δεν πρόκειται να σε αδικήσω. Είναι στο χέρι σου να κερδίσεις τις ευκαιρίες που θα έχεις κατά τη διάρκεια της σεζόν». 

Η απόφαση του Μάρκο Σίλβα δύσκολα μπορεί να… χωνευτεί από τον Ντουρμάζ, αλλά με αφορμή την τελευταία ατάκα του Πορτογάλου αξίζει να σημειωθεί ότι τον χρησιμοποίησε από την αρχή στα πρώτα δύο επίσημα ματς των Πειραιωτών κόντρα σε Πανιώνιο και Λεβαδειακό.