Βαθμολογία

«Παίζει» κι αυτός για Εθνική!

Στα φόρτε της είναι η γερμανική αγορά καθώς προτάθηκε και ο Μίρκο Σλόμκα. Ο πρώην τεχνικός του Αμβούργου βρίσκεται στη λίστα των υποψήφιων προπονητών για τον πάγκο της Εθνικής. 

Μετά τους Φέλιξ Μάγκατ και Μπέρντ Σούστερ ακόμα ένας Γερμανός τεχνικός φαίνεται ότι απασχολεί την ΕΠΟ για τη θέση του νέου ομοσπονδιακού προπονητή, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr. Ο λόγος για τον Γερμανό, Μίρκο Σλόμκα που προτάθηκε στην ομοσπονδία τις τελευταίες ημέρες χωρίς όμως να έχει γίνει μέχρι στιγμής, κάποια επαφή μαζί του. Βέβαια, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει μία συζήτηση με τον 48χρονο προπονητή το προσεχές διάστημα. 

Η τελευταία δουλειά του Μίρκο Σλόμκα καταγράφεται από τον Φεβρουάριο του 2014 μέχρι τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου στον πάγκο του Αμβούργου. Έκτοτε δεν εργάστηκε κάπου αλλού και συνεχίζει να κινείται ελεύθερος στην αγορά. Στο βιογραφικό του Γερμανού τεχνικού παρατηρείς το διετές πέρασμα του στη Σάλκε (2006-2008) και την τριετή παρουσία του στο Αννόβερο (2010-2013), ενώ δεν έχει δουλέψει μέχρι σήμερα σε πάγκο Εθνικής ομάδας. 

Στην ομοσπονδία αξιολογούν προσεκτικά τη συγκεκριμένη επιλογή για τη διαδοχή του Σέρχιο Μαρκαριάν και γι’ αυτό θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το κασέ του Μίρκο Σλόμκα φτάνει περίπου τις 700.000 ευρώ, σαφώς μεγαλύτερο ποσό από αυτό που είναι διατεθειμένη να προσφέρει η ΕΠΟ στο νέο προπονητή της Εθνικής ομάδας.