Βαθμολογία

«Να αποφασίσει με την καρδιά του ο Γκρέιλις»

Στο μεγάλο δίλημμα για την επιλογή της εθνικής ομάδας με την οποία θα αγωνίζεται, έχοντας την επιλογή είτε της Ιρλανδίας είτε της Αγγλίας, ο Τζακ Γκρέιλις πρέπει να αποφασίσει με την καρδιά του, σύμφωνα με τον κόουτς της Άστον Βίλα, Τιμ Σέργουντ.  

Ο νεαρός άσος των «χωριατών» έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Ελπίδων με την εθνική ομάδα της Ιρλανδίας και πρέπει να επιλέξει το εθνόσημο που θα έχει στη φανέλα, στο σημείο της καρδιάς, σε επίπεδο Ανδρών. Αυτή τη στιγμή, δείχνει να κλίνει προς την Αγγλία, με τον προπονητή του στην Άστον Βίλα, Τιμ Σέργουντ, να ερωτάται για το θέμα και να τονίζει:

«Δεν είναι δικό μου θέμα οπότε μη με ρωτάτε για τον Τζακ. Πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά και να αποφασίσει με την καρδιά του ποια χώρα θέλει να εκπροσωπεί. Το ίδιο είχε συμβεί και με τον Ναμπίλ Μπενταλέμπ στην Τότεναμ, που έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στην Αλγερία και τη Γαλλία και είχε γυρίσει και μου είχε πει “αισθάνομαι ότι στις φλέβες μου κυλάει αίμα από την Αλγερία”. Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο και με τον Τζακ και να πάρει την καλύτερη απόφαση για τον ίδιο».