Βαθμολογία

«Δεν κινούμαστε για Ντε Χέα τον Γενάρη»!

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης «χτύπησε» ξανά! Με δηλώσεις του στον «Cadena COPE», ο Φλορεντίνο Πέρεθ υπογράμμισε πως οι «μερένχες» δεν αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα τον ερχόμενο Γενάρη, ενώ φρόντισε να ρίξει και πάλι την ευθύνη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το «ναυάγιο» του καλοκαιριού! Για τουλάχιστον ακόμα έναν χρόνο θα μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Νταβίντ Ντε Χεα.

Όσοι πίστευαν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την αποτυχία της να τον υπογράψει το ερχόμενο καλοκαίρι, θα έκανε εκ νέου προσπάθεια για την απόκτησή του τον ερχόμενο Γενάρη, έκαναν λάθος.

Και αυτό γιατί, ο πρόεδρος της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, με δηλώσεις του στον «Cadena COPE», ξεκαθάρισε πως ο σύλλογος δεν κινηθεί για τον Ισπανό κίπερ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Παράλληλα, έριξε εκ νέου τα «καρφιά» του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Σίγουρα δεν θα αποκτήσουμε τον Ντε Χέα τον Γενάρη. Η Ρεάλ έκανε όσο τον δυνατόν καλύτερα τη δουλειά της. Δεν ήμασταν στην ώρα μας επειδή η Μάντσεστερ δεν έχει την κατάλληλη εμπειρία και να διαχειριστεί τέτοια πράγματα την τελευταία μέρα, όπως συνέβη πέρυσι με τον Κοεντράο», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των «μερένχες».