Βαθμολογία

Δεν ήξερε τίποτα ο Καρυπίδης!

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στη Βέροια μετά την είδηση της εισόδου του Θοδωρή Καρυπίδη στη διοίκηση του Άρη και την απόφαση του Ερασιτέχνη να του αναθέσει τις τύχες των «κιτρίνων». 

Αβέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Θοδωρή Καρυπίδη στη διοίκηση και την ιδιοκτησία της Βέροιας, ύστερα από την απόφαση του Ερασιτέχνη Άρη να δώσει σε εκείνον τα «κλειδιά» της ομάδας. 

Χθες το απόγευμα ο μεγαλομέτοχος της «βασίλισσας του Βορρά» βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας, προφανώς μη γνωρίζοντας τι θα συμβεί λίγες ώρες αργότερα στο «κίτρινο» στρατόπεδο. 

Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι ο κ. Καρυπίδης δεν ανέφερε το παραμικρό σε όποιον συνάντησε για την παραμονή του ή όχι στη διοίκηση του συλλόγου. 

Οι τελευταίες εξελίξεις όμως με τον Άρη αναγκάζουν τον νεαρό επιχειρηματία να «τρέξει» το θέμα με την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου της Βέροιας, την οποία φέρονται να… γλυκοκοιτάζουν επενδυτές από τη Σανγκάη. 

Από την πλευρά τους, οι οπαδοί του συλλόγου παρουσιάζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τη στάση του κ. Καρυπίδη και όλοι περιμένουν την αντίδρασή τους στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην έδρα τους.