Βαθμολογία

Εν αναμονή του «ταμείου» του Άρνεσεν

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Φρανκ Άρνεσεν αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου κατά την οποία θα κάνει τον απολογισμό για το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ. 

Τέσσερις μήνες συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες από την ημέρα που ο Φρανκ Άρνεσεν ανέλαβε και τυπικά τα καθήκοντά του στον ΠΑΟΚ. 

Μέσα σε αυτό το διάστημα ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε με τον Ικγόρ Τούντορ πλέον στον πάγκο του να προκριθεί στους ομίλους του Europa League, η ομάδα ενισχύθηκε με 11 ποδοσφαιριστές (με τελευταία εκείνη του Μπερμπάτοφ) και ξεκίνησε κάπως νωθρά στο πρωτάθλημα. 

Για όλα αυτά τα ζητήματα αναμένεται να μιλήσει τις προσεχείς ημέρες ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος είχε προαναγγείλει πως θα συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, κάνοντας τον απολογισμό του για τις κινήσεις που έγιναν το φετινό καλοκαίρι και τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται το πλάνο που έχει στήσει τους λίγους μήνες που βρίσκονται στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. 

Η δημόσια τοποθέτηση του Δανού αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού πρόθεσή του είναι να ενημερώνει αρκετά συχνά τον κόσμο της ομάδας που τρέφει ιδιαίτερο σεβασμό για εκείνον.