Βαθμολογία

6.5 εκατομμύρια για την μεταγραφή του Σβάινσταϊγκερ!

Μεταγραφή της δεκαετίας, όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, αφορά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η αγορά του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ! Οι «κόκκινοι διάβολοι» έδωσαν μόλις 6.5 εκατομμύρια λίρες στην Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώτος σύλλογος στον οποίο αγωνίστηκε ο Γερμανός μέσος, ώστε να ξεκαθαρίσει μια και καλή το πόσα χρήματα θα λάβει!

H Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος (TSV) 1860 Ρόζενχαϊμ, που αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του ερασιτεχνικού γερμανικού ποδοσφαίρου, πρόκειται να εισπράξει ένα συγκεκριμένο ποσό από την μεταγραφή του 31χρονου, καθώς σε αυτόν έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα το 1992.

Με τις φήμες να λένε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» προσέφεραν στους Βαυαρούς 15 εκ. Λίρες, δημιουργήθηκαν ερωτηματικά αναφορικά με το συγκεκριμένο ποσό, τα οποία απαντώνται στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 9 εκ. ευρώ (6.54 εκ. λίρες). Θα εισπράξουμε ένα ποσό για τα δύο χρόνια που πέρασε ο Σβάινσταϊγκερ στον σύλλογο. Η πληρωμή θα γίνει σε δύο δόσεις και μεικτά θα αφορά το ποσό των 19.000 ευρώ (13.770 λίρες). Έχουμε ήδη εισπράξει την πρώτη δόση από τον Αύγουστο.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για την εντυπωσιακή καριέρα του Μπάστιαν αλλά και για το γεγονός πως βγήκαμε κερδισμένοι οικονομικά ως ο πρώτος του σύλλογος. Για εμάς είναι στόχος να συνεχίσουμε να επενδύουμε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα χρήματα για την υψηλής ποιότητας ποδοσφαιρικής εκπαίδευσης που παρέχουμε».