Βαθμολογία

«Απογοητεύτηκα προσωπικά, χάρηκα για τον Γουέιν»

Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον δήλωσε απογοητευμένος που πλέον δεν κατέχει το ρεκόρ του πρώτου σκόρερ της εθνική Αγγλίας, τόνισε παρ' όλα αυτά πως είναι χαρούμενος που η κληρονομιά του πέρασε στα χέρια του Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο νυν αρχηγός των «τριών λιονταριών» και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκόραρε στο 2-0 της ομάδας του Ρόι Χότζον κόντρα στην Ελβετία και έφτασε τα 50 τέρματα.

Από την πλευρά του ο πρώην κάτοχος του ρεκόρ, δήλωσε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ρούνεϊ που έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Αγγλίας. Ήμουν πάντα υπερήφανος που είχα αυτό το ρεκόρ. Το να παίζω για την χώρα μου ήταν πάντα μια τιμή και προνόμιο. Είναι κάτι που έκανα με καμάρι.

Προφανώς και δεν μπορώ να αρνηθώ πως απογοητεύτηκα που τώρα που δεν είμαι στην κορυφή, ωστόσο είμαι απολύτως χαρούμενος που είναι ο Γουέιν, αρχηγός του αγαπημένου μου συλλόγου και της χώρας μου, που το κατέχει πλέον.

Από την πλευρά μου και από την πλευρά όλων στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στον Γουέιν. Είναι μια υπερήφανη στιγμή για σένα και για την οικογένειά σου. Πρόκειται για ένα ρεκόρ που είμαι σίγουρος πως θα το κρατήσεις για πολύ καιρό. Είναι ξεκάθαρο πως θα σκοράρεις για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για την εθνική Αγγλίας πολλά χρόνια ακόμη».