Βαθμολογία

Έσπασε τη σιωπή της η FA για Καρνέιρο

Στο πλευρό της Έυας Καρνέιρο τάσσεται η FA όσον αφορά την κόντρα της γιατρού της Τσέλσι με τον Ζοσέ Μουρίνιο, με την Ομοσπονδία να τονίζει ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στο ζήτημα που απασχολεί εδώ και αρκετό το εσωτερικό των Πρωταθλητών.

Η FA έσπασε τη σιωπή της για το θέμα της Έυας Καρνέιρο και του αποκλεισμού της από τον πάγκο των «μπλε» στα παιχνίδια της ομάδας, λόγω της κόντρας με τον «special one» σε περιστατικό που σημειώθηκε στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ.

Με την Τσέλσι να έχει μείνει με δέκα παίκτες απέναντι στη Σουόνσι και με τον Αζάρ να έχει χτυπήσει, η Καρνέιρο και ο Τζον Φερν έτρεξαν προς τον Βέλγο στον αγωνιστικό χώρο για του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, με την ομάδα να καλείται να αμυνθεί για λίγο με εννέα παίκτες απέναντι στους «κύκνους». Αυτό εξόργισε τον Μουρίνιο που έκτοτε έχει αντικαταστήσει στον πάγκο τη γιατρό και τον φυσιοθεραπευτή.

Η Καρνέιρο εμφανίζεται έτοιμη να κινηθεί νομικά κατά του συλλόγου αν δεν ξεκαθαρίσει άμεσα το ζήτημα και δεν επιστρέψει στον πάγκο, με τον εκτελεστικό διευθυντή της FA, Μάρτιν Γκλεν, να δηλώνει:

«Η υποχρέωση του γιατρού είναι προς τον ποδοσφαιριστή και όχι προς τον προπονητή. Η Τσέλσι πρέπει να βάλει ένα τέλος σε αυτό το ζήτημα και να το λύσει όσο το δυνατόν πιο σωστά γίνεται».