Βαθμολογία

Ελαφρύ προβάδισμα για την Καλλιθέα

Το πρώτο επίσημο ματς για τη νέα χρονιά έδωσαν την Τετάρτη (9/9) στον Εύοσμο ο Αγροτικός Αστέρας και η Καλλιθέα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α' φάσης του Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν ενισχυθεί και έχουν μεγάλες βλέψεις φέτος, ήθελαν να φτάσουν σε ένα αποτέλεσμα που θα τους έδινε προβάδισμα πρόκρισης, πίεσαν στο πρώτο 45λεπτο, αλλά η αθηναϊκή ομάδα έδειξε ανταγωνιστική.

Ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε καλές ευκαιρίες για να σκοράρει και τελικά έφυγε από το «Δημήτρης Κοντικάκης» με το 0-0, αποτέλεσμα που της δίνει τη δυνατότητα να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «32» στη ρεβάνς στο «Γρ. Λαμπράκης».

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιακουμής (57' Βοσνιάδης), Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμεπρίδης, Μακρυδημήτρης, Θεοδωρίδης (80' Γιάντσης), Κουτσοσπύρος (69' Τοπούζης), Βελλίνης, Γέσιτς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Μουχτάρης, Πίκολο, Ρουσάκης, Τεγούσης, Σταμόπουλος, Φράγκος (79' Σμυρλής), Αρναρέλλης, Τζάκσον (63' Τζάκσον), Παγώνης (85' Κατσικογιάννης).