Βαθμολογία

Τέρι: «Ρούνεϊ, ο καλύτερος Άγγλος ποδοσφαιριστής»!

Με τον Γουέιν Ρούνεϊ να είναι πλέον ο μεγαλύτερος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας, ο συμπατριώτης του και άσος της Τσέλσι, Τζον Τέρι, φρόντισε με ανάρτησή του στο instagram να χαρακτηρίσει τον Άγγλο στράικερ ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της χώρας!

«Μέλι» έσταξε για τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο Τζον Τέρι μετά το επίτευγμα του πρώτου να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας με 50 γκολ, ξεπερνώντας κατά ένα τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Ο αρχηγός της Τσέλσι χαρακτήρισε τον Άγγλο στράικερ ως τον καλύτερο παίκτη που έχει δει ποτέ αυτή η χώρα, ενώ δήλωσε... περήφανος που ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο αρχηγός των «τριών λιονταριών».

«Συγχαρητήρια στον Γουέιν Ρούνεϊ που έγινε ο κορυφαίος σκόρερ της εθνικής Αγγλίας. Είχα την ευχαρίστηση να παίξω μαζί με τον Γουέιν και για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης της εθνικής Αγγλίας που υπήρξε ποτέ. Τον έχω δει να κάνει πράγματα με τη μπάλα που δεν είχα δει στο παρελθόν», ανέφερε πρωτίστως.

«Είναι ένας νικητής και ένας ηγέτης και είμαι τόσο περήφανος που τον βλέπω να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στη χώρα μας», προσέθεσε.