Βαθμολογία

Λάμπαρντ: «Η Τσέλσι θα ανακάμψει»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ παρουσιάστηκε βέβαιος πως η παλιά του ομάδα, Τσέλσι, (πριν φυσικά την Μάντσεστερ Σίτι στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός) θα ξεπεράσει το κακό ξεκίνημα στην σεζόν και θα παρουσιαστεί πιο δυνατή στην συνέχεια.

«Συμβαίνουν κι αυτά. Την περσινή σεζόν ήταν κυρίαρχη ομάδα και κέρδισε δικαιωματικά τον τίτλο. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε καλά για σένα, αλλά η Τσέλσι είναι σίγουρα ικανή να ανατρέψει την κατάσταση. Πίστευα εξ αρχής ότι η Τσέλσι και η Σίτι θα είναι δυνατές ομάδες. Έχω τέτοια σχέση μαζί της που πάντα κοιτάω τα παιχνίδια της. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα κάνει το come back και μια καλή σεζόν» δήλωσε αρχικά στο «Sky Sports» και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του στο MLS με τη Νιου Γιορκ Σίτι:

«Είναι λίγο απογοητευτικό έως τώρα γιατί έχω καταφέρει να ξεκινήσω μόλις σε τρία ματς. Είναι δύσκολο να πιέσω καταστάσεις εξαιτίας των μυϊκών τραυματισμών. Αυτό προσπαθώ να κάνω, αλλά δεν πιάνει. Αλλά πλέον είχα μια κενή εβδομάδα, έκανα κανονικές προπονήσεις για δύο εβδομάδες και είμαι έτοιμος. Παίζουμε με το Ντάλας το σαββατοκύριακο και είναι μεγάλο παιχνίδι τόσο για μένα όσο και για την ομάδα».