Βαθμολογία

Ρομέρο: «Δεν είναι ακόμη δική μου η θέση στο τέρμα»

Ο Σέρχιο Ρομέρο δήλωσε ευλογημένος που αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως θα παλέψει για την θέση του στο τέρμα καθώς δεν την έχει κερδίσει ακόμη.

Ο Αργεντινός πορτέρο έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια των «κόκκινων διαβόλων», με τον Φαν Χάαλ να έχει βάλει στον... πάγο τον Νταβίντ Ντε Χέα λόγω της συμπεριφοράς του και των διαπραγματεύσεων με την Ρεάλ Μαδρίτης, και αν και ξεκίνησε καλά στην σεζόν δέχθηκε αρκετή κριτική, ειδικά μετά το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Σουόνσι. Μιλώντας για όλα αυτά σε εφημερίδα της πατρίδας του, ανέφερε:

«Το να παίζω για την Γιουνάιτεντ είναι όνειρο και εάν με βοηθήσει ο Θεός δεν θα τελειώσει ποτέ. Όπως έχω ήδη πει, πρέπει να ευχαριστώ τον Λουίς φαν Χάαλ για την εμπιστοσύνη του. Αν και δεν έκανα προετοιμασία ξεκίνησα να παίζω για τον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο.

Είναι σημαντικό για έναν τερματοφύλακα να έχει υποστήριξη γιατί δεν υπάρχει ροτέσιον στην θέση. Ο κάθε τερματοφύλακας ή παίζει ή κάθεται στον πάγκο. Υπάρχουν μόνο δύο επιλογές, όχι τρίτη. Επίσης, επιτρέψτε μου να πω, πως η θέση στην Γιουνάιτεντ δεν είναι ήδη δική μου. Ξέρω όμως ότι έχω τεράστια υποστήριξη από τον Φαν Χάαλ και το τεχνικό του επιτελείο».